Hand i hand i Leksand
- Den förenande föreningen -

Styrelse


Rebecca Betzinger

Rebecca Betzinger

Position: Ordförande

Hej! Jag heter Rebecca och 1986 föddes jag i Wickede, Tyskland. Sedan 2020 bor jag i Leksand. Jag har studerat matematik, engelska, tyska samt svenska som andraspråk och jobbar som lärare. Som föreningens ordförande är jag huvudansvarig för styrelsens arbete. För mig är det viktigt att uppmärksamma alla människors lika rättigheter och chanser.

Kontakt: rebecca.betzinger [at] förenande.org

Per Mattsson

Per Mattsson

Position: Vice ordförande

God dag! Mitt namn är Per och jag föddes 1989. Jag bor i ett litet rött hus utanför Leksand tillsammans med min kära sambo och katten Sotis och ute på gården bor våra hönor, ankor och vaktlar i en egen liten röd stuga. Min arbetsplats tillika stora fritidsintresse är järnvägen där jag kör lite olika tåg runt om i Sverige. Jag oroar mig mycket över att främlingsfientliga åsikter och handlingar sprider sig och jag vill jobba för att istället sprida kunskap som förebygger missförstånd mellan människor.

Kontakt: per.mattsson [at] förenande.org

Marzia Alizada

Marzia Alizada

Position: Styrelseledamot

Tjena! Jag är Marzia, föddes och växte upp i Iran med afghansk bakgrund och kom till Leksand i 2019. Under hela mitt liv - framför allt som barn och tonåring - upplevde jag känslan att inte vara likvärdig som andra och det är därför jag är med i föreningen. Ingen ska känna sig utanför samhället på grund av sina olikheter. Alla är lika och alla har rätt till samma rättigheter; precis alla.

Kontakt: marzia.alizada [at] förenande.org
Topp